SÅDAN BLIVER DU MEDLEM.

• Medlemskab tegnes ved overførsel af kr. 300,- til Danske Bank, reg. nr. 1551 konto nr. 9921559 eller MobilePay til 21918.
  • Send gerne en adviseringsmail om indbetalingen, med navn, adresse og mobilnummer, til valentino©filmklubbenvalentino.dk.
  • Har du ikke modtaget kvittering for indbetalingen senest 14 dage efter indbetalingen, bedes du rette henvendelse til filmklubben.
  • Ved tegning af nyt medlemskab sendes nyt medlemskort med posten og kan forventes leveret senest 14 dage før 1. forestilling.
  • Ved fornyelse af medlemskab sendes ikke nyt medlemskort, idet det tidligere tilsendte skal genbruges.
  • Indbetaling skal foretages senest 14 dage før 1. forestilling. Ved senere indbetaling vil indbetalingskvitteringen undtagelsesvis være adgangsgivende.
  • Medlemskort erstattes mod betaling af kr. 150,-.

Filmklubben Valentino
Spangsbjerghaven 79